Çaykur Rizespor kötü gollere yenildi

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldu.

Maçın ilk yarısında Çaykur Rizespor, 27'nci dakikada Minchev'in golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda Fenerbahçe, 48'inci dakikada Serdar Dursun ile beraberliği sağlarken, 65'inci dakikada Edin Dzeko ve 90+3'üncü dakikada İrfan Can Kahveci'nin golleriyle maçı 3-1 çevirerek galip geldi.

Bu sonuçla 36 puanda kalan Çaykur Rizespor üst üste üçüncü mağlubiyetini alırken, galibiyet özlemini 5 maça çıktı. Fenerbahçe 67 puana yükselerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Çaykur Rizespor, 23 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'da deplasmanda oynayacağı 27. Hafta Karadeniz derbisinde Samsunspor ile karşılaşacak. Yeşil-Mavili ekip ligin ilk devresinde Rize'deki maçı 1-0 kazanmıştı.

Palut: "Çok kötü goller yiyerek mağlup olduk"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, iki takım için de zor koşullarda oynanan bir maç olduğunu söyleyerek, "İlk yarı istediğimiz bütün her şeyi yaptık. Fenerbahçe’ye pozisyon da vermedik. Bizim adımıza planlarımızın tuttuğu bir ilk yarı oldu. İkinci yarıya baktığımızda çok kötü goller yedik. 1-1'den sonra oyun aslında Fenerbahçe'ye dönmedi, istediklerimizin çoğunu yaptığımız bir oyunda çok kötü goller yiyerek maalesef mağlup olduk. Kötü gidiyoruz ve iyi sonuçlar alamıyoruz. Ligin seviyesinde olmayan hatalardan çok çabuk bir şekilde uzaklaşmamız lazım." dedi.