Çaykur Rizespor, Karabük'ten eli boş döndü

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta maçında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşan Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup oldu. Ev sahibi takım ise 7 hafta sonra yeniden 3 puanı hanesine yazdırdı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Karabükspor kendi evinde Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Çaykur Rizespor mutlak puan için gittiği Karabük deplasmanından eli boş döndü.

Karabükspor’a 3 puanı kazandıran golleri 40'ıncı dakikada İlhan Parlak ve 64'üncü dakikada Mabiala kaydederken Çaykur Rizespor’un tek golünü ise 68'inci dakikada kaleci Waterman’ın büyük hatasını affetmeyen Tevfik Köse attı.

Karabükspor mağlubiyetiyle Çaykur Rizespor 15 puanda kalırken 7 hafta sonra 3 puan kazanan Karabükspor ise puanını 13’e yükseltti. Yeşil Mavililer, 12. haftada evinde Kayserispor’u konuk edecek. Kardemir Karabükspor ise Akhisar Belediye ve Gençlik Spor’a konuk olacak.

Kardemir Karabükspor: 2 - Çaykur Rizespor: 1

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Serkan Gençerler, Arkın Akgöl

Kardemir Karabükspor: Waterman, Uğur Uçar, Yiğit İncedemir, Mabiala, İshak Doğan, Sow, Hakan Özmert (Dk. 77 Furkan Özçal) , İlhan Parlak, Erkan Kaş, Lualua (Dk. 90 Beykan Şimşek), Akpala

Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Oboabona, Viera, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Cenk Ahmet Alkılıç (Dk. 82 Orhan Ovacıklı), Cumali Bişi (Dk. 67 Eren Albayrak), Tevfik Köse, Kalu (Dk. 63 Depetris)

Goller: Dk. 40 İlhan Parlak, Dk. 64 Mabiala (Kardemir Karabükspor), Dk. 68 Tevfik (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 71 Erkan Kaş, Dk. 90+3 Furkan (Kardemir Karabükspor), Dk. 75 Ali Adnan, Dk. 76 Viera (Çaykur Rizespor)