Çaykur Rizespor ile Çaykurspor arasında altyapı işbirliği

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile Çaykurspor arasında alt yapıda işbirliği protokolü imzalandı.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) ile Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor arasında imzalanan protokol ile, Çaykur'a bağlı Amatör Futbol Kulübü Çaykurspor'un Rizespor altyapısına sporcu kazandırması noktasında işbirliğine varıldı.

Çaykur Genel Müdür Vekili, Çaykur Rizespor Başkan Yardımcısı ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya Alim ve Çaykur Rizespor As Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Serkan Karavin ile Altyapı Sorumlusu Sadullah Köse arasında imzalanan protokol ile iki futbol kulübü altyapı güçlerini birleştirerek sporcu alışverişinde bulunabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Çaykurspor'un 23 yıldır futbol da dahil 6 branşta hizmet vererek yüzlerce sporcu yetiştirdiğini hatırlatarak, "Yıllardır alt yapımızdan çay fidanı yetiştirir gibi onlarca genç sporcu yetiştirerek Rizesporumuza kazandırdık. Bu anlaşma ile Rizesporumuzla alt yapıda iş birliğine giderek var olan potansiyelimizi daha da güçlendireceğiz.” dedi.

İmza töreninde konuşan Çaykur Rizespor As Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Serkan Karavin ise, “Çaykur ve Çaykurspor bizim ailemizdir, evimizdir. Rize Belediyespor kulübü dahil olmak üzere alt yapıda, var olan güçlerimizi entegre etme kararı aldık. Yapmış olduğumuz 12 maddelik protokolle alt yapıdan geleceğin önemli sporcularını çıkaracağımıza inanıyoruz." dedi.

Törene ayrıca Çaykur Rizespor Kulübü ve Çaykurspor Kulübü Başkan Yardımcısı Süleyman Pınarbaş, Çaykurspor Kulübü As Başkanları Dr. Turgay Turna, Mahir Bİiberoğlu, Çaykurspor Kulübü Müdürü Bayram Ali Kavalcı ve Çaykur Rizespor Amatör Futbol Kulübü Altyapı Antrenörleri katıldı.