Çaykur Rizespor hazırlık maçında Kocaelispor'a 3-2 kaybetti

TAKİP ET

Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Çaykur Rizespor, Kocaelispor ile oynadığı hazırlık maçını 3-2 kaybetti.

Süper Lig'in 2021-2022 Sezonu hazırlıklarına 28 Haziran tarihinde Mehmet Cengiz Tesislerinde başlayan ve 3 Temmuz tarihinde 2. Etap Kampı için Erzurum'a giden Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, 15 günlük kampın son gününde TFF 1. Lik ekiplerinden Kocaelispor ile hazırlık maçı oynadı.

Erzurum'daki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan maçı Kocaelispor 3-2 kazanırken maçta Çaykur Rizespor’un gollerini 3. Dakikada Loic Remy ve 77. Dakikada Alberk Koç atarken, Kocaelispor’un gollerini ise 29. Dakikada Ndlovu, 55'te Bahattin Köse ve 85'te Dilaver Güçlü kaydetti.

Çaykur Rizespor kalede Tarık Çetin olmak üzere Alper Potuk, Yasin Pehlivan, Aziz Aksoy, Erik Sabo, Aminu Umar, Dokovic, Loic Remy, Selim Ay, Cemali Sertel ve Sebastian Holmen 11'i ile maça başlarken yedek kulübesinde Zafer Görgen, Can Ceylan, Caner Sevin, Musa Eren, Muhammet Çelik, Mahsun Çapkan, Alberk Koç, Burak Albayrak, Eren Karadağ, Dario Melnjak, Enes Türüt, Güvenç Usta, Emir Han Topçu, Emir Dilaver, Fabricio, Seyfettin Anıl Yaşar ve Uğur Can Semizoğlu yer aldı.

Kocaelispor ise kalede İsmet Yumakoğulları olmak üzere Abdoulaye Cisse, İrfan Başaran, Taha Batuhan Yayıkçı, Terence Leonard Tisdell, Michael Pereira, Georges Constant Mandjeck, Diogo Alexis Rodrigues Coelho Özçakmakçı, Atilla Turan, Mesut Özdemir ve Dino Ndlovu 11'i ile maça başlarken yedek kulübesinde Doğukan Kaya, Semih Karadeniz, Cevdet Birbey Özbal, Denizalp Özdemir, Furkan Gedik, İsa Nalbant, Yiğit Ali Bayrak, Mervan Yusuf Yiğit, Benhur Keser, İlyaz Kubilay Yılmaz, Bahattin Köse, Yılmaz Özeren, Musa Nizam, Mevlüt Çelik, Dilaver Güçlü, Eren Türkkal ve Hasan Bekil yer aldı.

Çaykur Rizespor, hazırlıklarının 3. etabı için 21 Temmuz Çarşamba günü Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa girecek ve 3 Ağustos günü kamp son bulacak.