Çaykur Rizespor hazırlık maçında Dadaşlar'a 4-1 yenildi

TAKİP ET

Milli arayı Erzurumspor ile hazırlık maçı oynayarak değerlendiren Çaykur Rizespor, rakibine 4-1 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Spor Toto 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Milli arada hazırlık maçında karşılaştı.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 3-0 konuk Erzurum ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı.  21'inci dakikada Rizeli Mücahit Albayrak açılışı yaparken, 26'ncı dakikada Eren Tozlu ve 39'uncu dakikada Olanare ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıda 53'üncü dakikada ALberk Koç'un golü ile Rizespor skoru 3-1 yapsa da 87.'nci dakikada Oltan Karakullukçu'nun golüyle maç sona erdi ve Erzurum ekibi sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Yeşil-Mavili ekip maça kalede Tarık olmak üzere, Alberk Koç, Gökhan Gönül, Anıl, Monzango, Phiri, Umar, Sabo, Boldrin, Emirhan ve Eren Karadağ onbiriyle çıkarken kaptan Gökhan Gönül, 7'nci dakikada dizinden sakatlanarak oyuna devam edemedi ve yerini Emre Vezir'e bıraktı.

İkinci yarıda Fabricio, Dokovic, Selim Ay ve Tyler Boyd ile birlikte alt yapıdan Güvenç Usta, Efe Tecimer ve Emre Şimşek de oyuna dahil olan isimler oldular.