Çaykur Rizespor, Giresunspor ile hazırlandı: 1-2

TAKİP ET

Yeni sezon öncesinde Giresunspor ile hazırlık maçı oynayan Çaykur Rizespor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

TFF 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor, 12 Ağustos tarihinde başlayacak olan yeni sezon öncesinde Süper Lig ekibi Giresunspor ile Çotanak Stadyumunda hazırlık maçı oynadı.

Yeşil-Mavili ekip sahaya Tarık, Alberk, Emirhan, Bahadır, Gökhan Gönül, Koray, Sefa, Papa, Benhur, Bolasie ve Miya 11'i ile çıkarken yedeklerde ise Zafer, Zeki, Deniz, Kerem, Efe, Seyfettin Anıl, Aziz, Mithat, Mendes ve Selim yer aldı.

İlk yarıda 15'inci ve 17'nci dakikalarda Miya'nın attığı gollerle Yeşil-Mavili ekip devreye 2-0 önde girdi. İkinci yarıda 47'nci dakikada Giresunspor Bajic'in golü ile skoru 2-1 yaptı ve maçta başka gol gelmeyince Rizespor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

İkinci yarının hemen başında Kaleci Tarık'ın yerine Zafer oyuna girerken, Gökhan Gönül ise yerini Kerem'e bıraktı. 63'üncü dakikada Koray'ın yerine Mithat, Banhur'un yerine Efe, 69'uncu dakikada Miya'nın yerine Mendes, Bahadır'ın yerine Selim, Emirhan'ın yerine Seyfettin Anıl, 77'nci dakikada Sefa'nın yerine Aziz girerken, 83'üncü dakikada Kaleci Zafer ise yerini Zeki Furkan Kayalı'ya bıraktı.

Yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde devam eden Çaykur Rizespor, Erzurum kampı sırasında oynadığı hazırlık maçlarında İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Atakaş Hatayspor’u 3-1, Gürcistan temsilcisi FC Torpedo Kutaisi ve BŞB Erzurumspor'u 3-2 mağlup etmişti.