Çaykur Rizespor Galatasaray karşısında fark yedi

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, ligin 29. hafta maçında Galatasaray deplasmanından 6-2 mağlup ayrıldı.

Trendyol Süper Lig’in 29. Hafta maçında Çaykur Rizespor, ligin ilk devresinde sahasında konuk ettiği ve 1-0 mağlup olduğu Galatasaray ile İstanbul deplasmanında karşı karşıya geldi.

İlk yarıda 5 golün kaydedildiği maçta Sarı-Kırmızılı ekip sahadan 6-2 galip ayrıldı. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 9’uncu dakikada Derrick Köhn, 31’inci dakikada Lucaz Torreira, 40, 45 ve penaltıdan 63’üncü dakikalarda Kerem Demirbay ile 85’inci Mauro İcardi getirirken Yeşil-Mavili ekibin gollerini ise 38’inci dakikada Casper Hojer ve 61’inci dakikada İbrahim Olawoyin kaydetti. Zeqiri’nin de filelerle buluşturduğu top ofsayt nedeniyle gol değeri taşımadı.

Üst üste üç mağlubiyetin ardından geçen hafta sahasında Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek moral bulan Çaykur Rizespor, İstanbul deplasmanından da eli boş dönerek 39 puanda kaldı. Galatasaray ise puanını 78 yaparak liderliğini sürdürdü.

Çaykur Rizespor, 17 Mart Pazar günü saat 13.30’da sahasında oynayacağı 30. Hafta maçında Gaziantep FK ekibini konuk edecek. Yeşil-Mavili ekip ligin ilk devresinde rakibine deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.