Çaykur Rizespor evinde kampa giriyor

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıkları için bugün Rize'de kampa giriyor.

Haber: Turgay AYHAN

Mehmet Cengiz Tesislerinde başlayacak olan ve bir hafta sürecek 1. Etap kampı için futbolcular bu akşam toplanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çaykur Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, “Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez yönetiminde başlayacak olan ilk kamp sürecine yeni transferlerimiz Mustafa Saymak, Ali Çamdalı ve Çınar Tarhan katılacak. Tunuslu futbolcu Taalbi ise 1 Temmuz itibariyle başlayacak olan transfer süreninin ardından ancak Erzurum kampına dahil olabilecek. Bu futbolcunun 30 Haziran’a kadar takımıyla sözleşmesi sürüyor. Bir aksilik olmazsa 1 Temmuz itibariyle transfer çalışmalarını başlatacağız“ dedi.

Rize kampının bir hafta süreceğini belirten Bakır, “Takımımız verilecek olan bir günlük aranın ardından 04 Temmuz Çarşamba günü Erzurum’da 2. Etap kampına girecek. Burada da 10 günlük bir kap süreci gerçekleştireceğiz ve son olarak takımımız 17 Temmuz Salı günü 3. Etap kamp programımız için Slovenya’da toplanacak. 10 gün sürecek bu kamp sürecinin ardından takımımız yeniden kendi tesislerimizde toplanarak lige hazırlığını sürdürecektir” dedi.

Öte yandan Rize kampına altyapıdan yetişen 7 genç futbolcunun da dahil edileceğini belirten Bakır, “Onur Civelek, Eren Karadağ, Furkan Cinkaya ve Alperen Utku Eskiçırak isimli genç futbolcularımıza profesyonel sözleşme imzalatıyoruz. Ayrıca Berkay Sandıkçı, Devrim Torlak ve Ferhat Karslı da kampa katılacak ve bu isimlerin durumunu hocamızın raporuna göre değerlendireceğiz” dedi.