Çaykur Rizespor'dan 3 golle 3 puan

TAKİP ET

Süper Lig'in 35. hafta maçında Çaykur Rizespor, Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti.

İlk yarısı 2-1 tamamlanan maçta Yeşil-Mavili ekip, 3'üncü dakikada İsmail Köybaşı ve 6'ncı dakikada Fernando Boldrin'in golleri ile 2-1 öne geçerken, Antalya ekibi 33'üncü dakikada Veysel Sarı'nın golü ile skoru 2-1 yaparak ilk yarının da sonucunu belirledi.

İkinci yarıda ise Çaykur Rizespor, 65'inci dakikada Eric Sabo'nun golü ile durumu 3-1'e getirirken 87'nci dakikada ev sahibi ekip Naldo'nun golü ile skoru 3-2'ye taşıdı. Tarık'ın önemli pozisyonlarda kalesini gole kapattığı maç 3-2 Yeşil-Mavili ekibin üstünlüğüyle bitti.

Bülent Uygun ile 6 maçta 11 puan toplayan ve 3 hafta sonra yeniden 3 puanı hanesine yazdıran Çaykur Rizespor bu sonuçla puanını 39’a yükseltirken, Antalyaspor ise 42 puanda kaldı.

Yeşil Mavililer, 20 Nisan Salı günü saat 16.00'da oynayacakları 36. hafta maçında sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak.

Ligin alt sıraları ateş çemberi

Maçın ardından konuşan Teknik Direktör Bülent Uygun, hafta içi antrenmanlarda çalıştıkları pozisyonları sahaya uyguladıklarını dile getirerek, "Önümüzde zorlu maçlar başlıyor. Konyaspor, ardından Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarımız var. Ligin alt sıralarının bir nevi ateş çemberi olduğu ortamda aldığımız 3 puan çok önemli. Önümüzdeki maçları da kazanıp ligde üst sıralara tırmanmalıyız." diye konuştu.