Çaykur Rizespor'da yeni başkan İbrahim Turgut Oldu

TAKİP ET

Tahir Kıran'ın görevini bıraktığı Çaykur Rizespor'da kulüp başkanlığına İbrahim Turgut seçildi.

Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 92. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

889 delegesi bulunan ve 223'ünün oy kullanma hakkı kazandığı kongreye 72 delege katılırken, tek listeyle gidilen seçimde İbrahim Turgut, kullanılan oyların tamamını alarak Çaykur Rizespor'un 37'nci başkanı oldu. Turgut'a, eski başkan Tahir Kıran tarafından rozeti takıldı.

Tahir Kıran ise yeni başkan olan İbrahim Turgut'a başarılar dileyerek, "Bu bir bayrak yarışı. Biz bayrağı değerli bir arkadaşımıza devrediyoruz. İbrahim Turgut ekibiyle beraber taşın altına ellini koydu. Onlara istedikleri her türlü bilgiyi vermeye hazırız. Kendisine sonsuz başarılar diliyorum" dedi.

Yeni Başkan İbrahim Turgut ise yaptığı açıklamada, "Çaykur Rizespor'un kaybedecek bir dakikası bile yoktur. Bugün dört elle takıma sahip çıkmalıyız. Yönetim, takım ve taraftarı bir bütündür. İletişimi güçlendirerek camianın tüm paydaşları ile fikir alışverişi içinde olacağız. Çaykur Rizespor birlikte sevinen, birlikte üzülenlerin takımıdır. Bu bağlamda birlik içerisinde, altyapıdan üst yapıya bir bütünlük içerisinde başarıya ulaşmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İbrahim Turgut başkanlığındaki dernek yönetimi şu isimlerden oluştu;

Asil yönetim kurulu: Ali Haydar Er, Yusuf Ziya Alim, Adnan Er, Yusuf Karaloğlu, Serkan Karavin, Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Prof. Dr. Hasan Türüt, Orkun Kalkavan, İsmail Kuyumcu, Av. Ümit Peçe, İmdat Önçırak, Fatih Bakoğlu, Ahmet Dokumacı, Temel Hacıömeroğlu, Fatih Kızıltan, Saffet Kopuz, Recep Şalcı ve Mustafa Çilingiroğlu Yedek: Aytekin Kalender, Ali Reyhan, Tolga Hasan Toptan, Celil Güner, Muhammet Çavuşoğlu, İshak Özgür, Melike Çakır

Denetleme Kurulu: Alihan Telatar, Arslan Kalkavan, Melek Bakoğlu Yedek: Abdurrahman Aksu, Necati Dili, Muammer Baloğlu

Disiplin Kurulu: İsmail Kocaman, Ateş Hatinoğlu, Hüsnü Kamil Bakır Yedek: Ali Karaca, Bahadır Mafratoğlu, Devrim Öztürk

A.Ş. Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

İbrahim Turgut, Ali Haydar Er, Adnan Er, Serkan Karavin, Hasan Yavuz Bakır, Ahmet Yılmaz Zehiroğlu, Yusuf Ziya Alim, Ahmet Dokumacı, Fatih Bakoğlu