Çaykur Rizespor'da taraftara kombine şoku!

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'da Gaziantep FK maçı öncesinde taraftara kombine şoku... Başkan Tahir Kıran'ın, bazı taraftar grubu kombinelerini iptal ettirdiği öğrenildi.

Rizespor Sosyal isimli sosyal medya sayfasında yer alan paylaşımda, Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran'ın isteği doğrultusunda Çaykur Didi Stadyumundaki Dağ Dibi Kale Arkasında yer alan Mekansızlar Taraftar Grubu kombinelerini iptal edildiği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin son maçında Çaykur Rizespor, 26 Aralık Pazar günü saat 13:30'da sahasında Gaziantep Futbol Takımını konuk edecek. Son haftalarda sahasında 5 maçtır kaybetmeyen ve taraftara en çok ihtiyaç duyulan adeta 6 puanlık maç öncesinde Mekansızlar Taraftar Grubu Kombinelerinin iptal edilmesi şaşkınlık yarattı.

Mekansızlar, kombinesi iptal edilenlere bilet yükleyecek!

Yaşanan bu gelişme sonrasında tüm taraftar grupları olayı "taraftara sansür" olarak değerlendirirken, sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler. Kombinelerin neden iptal edildiğine dair kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken Mekansızlar Taraftar Grubundan yapılan açıklamaya göre, herkesin ücretini ödeyerek bilet alacağı ve bu son maçta Yeşil-Mavili takımlarının yanında olacakları ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mekansızlar lideri Osman Koçali ise sosyal medya hesabından şunları belirtti; "Büyük Rizespor taraftarına sesleniyorum. Kombinesi iptal olan arkadaşların biletlerine tekrar Mekansızlar tarafından yükleme yapılacaktır. Rizespor taraftarının kombinesini iptal ettiren Sayın Tahir Kıran'dır. Bunu herkesin bilmesini istedim. Bu Rize halkına yapılan bir saygısızlıktır! Şu bilinmelidir ki Rizespor Kulübü "atanmışların değil, Rizespor taraftarınındır."

Rizespor'da Hasan Kartal'ın locası da iptal edildi

Mekansızlar'ın pankartları stattan atıldı

Çaykur Rizespor'dan Mekansızlar açıklaması