Çaykur Rizespor'da puan kaybı devam ediyor

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 25. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Gençlerbirliği ile mücadele eden Çaykur Rizespor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Ligde istediği sonuçları alamayan Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, Ankara deplasmanından da eli boş döndü.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında ev sahibi Gençlerbirliği ekibi, 52'nci dakikada Aydın Karabulut'un kaydettiği tek golle hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Ligde 20 puanda ve 16'ncı sıradaki düşme hattında kalan Çaykur Rizespor, düşme hattı potasındaki Adanaspor ile puanını eşitlerken, Gaziantepspor ile aradaki puan farkının bire inmesini sağladı. Gençlerbirliği ise 32 puana ulaştı.

Ligde son galibiyetini 19. haftada evinde Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup ederek elde eden Yeşil Mavililer, 6 haftadır galibiyet yüzü göremiyor ve sadece 1 puan alabildi. Karadeniz ekibi bu süreçte sadece Galatasaray ile evinde oynadığı ve 1-1 sona eren karşılaşmada 1 puan yüzü gördü.

Çaykur Rizespor'u ligde zor günler bekliyor 

Çaykur Rizespor, lige verilecek olan bir haftalık Milli maç haftasının ardından 2 Nisan Pazar günü saat 16.00'da 26. Hafta karşılaşması için evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

Kümede kalma yolunda ümitlerini bir bir söndüren Yeşil Mavililer, Trabzonspor ile içerde oynadıktan sonra Adanaspor ile deplasmanda, Medipol Başakşehir ile içerde oynayıp ardından Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olacak.

30. haftada Rize'de Bursaspor ile karşılaşacak olan Rizespor, 31. haftada Kasımpaşa deplasmanı, ardından içerde Gaziantep ve deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaştıktan sonra ligin son maçında Rize'de Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.