Çaykur Rizespor'da kombine satışları başladı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un, 2018-2019 Sezonunda Çaykur Didi Stadı'nda oynayacağı Süper Lig ve Kupa maçları dahil olmak üzere kombine bilet ve maç bilet satışlarına başladı.

Protokol tribününde sezonluk Kombine fiyatı 2 bin 500 TL olarak belirlenirken VİP 500 TL, Maraton 200 TL ve Kale arkaları 90 TL olarak belirlendi. Normal maç bileti fiyatları Protokol için 300 TL, VİP 40 TL, Maraton 15 TL ve Kale arkaları 5 TL olarak belirlendi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynanacak maçların biletleri ise Protokol için 500 TL, VİP 200 TL, Maraton 80 TL ve Kale arkaları 40 TL olarak belirlendi.

Sadece Çaykur Rizespor logolu Passolig kartlarına satışların yapılacağının ifade edildiği açıklamada, hem kart sahibi olan hem de passolig sahibi olmayıp kombine alacak olan taraftarların kart bedellerinin kulüp tarafından karşılanacağı belirtildi.

Bayanlara ve 16 yaşından gün almamış çocuklara kombine kartlarının yüzde 50 indirim ile satılacağının duyurulduğu açıklamada, tüm World, Bonus, Maximum, Halkbank, Finansbank ve Passolig kredi kartlarına yüzde 6 komisyon karşılığında 6 taksit seçeneği sunulacağı belirtildi. Tüm banka kredi kartlarına ise tek çekimde yüzde 2,96 komisyon uygulanacağı ifade edildi.