Çaykur Rizespor'da dipten çıkış yok

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 11. Hafta karşılaşmasında İzmir deplasmanında Göztepe ile karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Ligde son 5 maçında 5 puan toplayabilen Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, son beş maçında dört galibiyet elde eden Göztepe deplasmanına konuk oldu.

Maçın 29’uncu dakikasında ev sahibi Sarı-Kırmızılı Göztepe ekibi Halil Akbunar’ın ceza sahası içine aşırttığı topu filelere gönderen Yasin Öztekin’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Çaykur Rizspor, gole kadar ve golden sonra rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirerek net pozisyonlara girse de bu şansları gole çeviremedi ve ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıda pozisyon üretmekte zorluk çeken ve ağırlıklı olarak ev sahibi ekibin baskısına boyun eğen Çaykur Rizespor, 80’inci dakikada Alparslan Öztürk’ün ayağından kalesinde ikinci golü gördü. Karşılaşmanın sonunda sahadan 2-0 mağlup ayrılan Çaykur Rizespor, üst üste oynadığı iki maçından da puan alamadı.

Ligde tek galibiyeti bulunan Yeşil-Mavili ekip 11. Haftanın sonunda 8 puanda ve 17’nci sırada kaldı. Puanını 18’e ulaştıran Göztepe ekibi ise iki sıra yükselerek haftayı 8’inci sırada tamamladı.

Çaykur Rizespor, 10 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da evinde oynayacağı ligin 12. Hafta karşılaşmasında ligin zorlu rakiplerinden Medipol Başakşehir ekibini konuk edecek.

Göztepe: 2 – Çaykur Rizespor: 0

Stat: Bornova

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Kemal Yılmaz, Serkan Olguncan

Göztepe: Pimparel, Tarouco, Mora, Halil, Pereira (dk 64 Alparslan), Poko, Gassama, Yasin (dk 89 Yoan Patrick), Reis Silva, Jerome (dk 63 Sokol), Berkan

Yedekler: Mehmet Göktuğ, Hakan, Ngando, Yalçın, Ricardo, Tayfur, Samed Ali

Teknik Sorumlu: Bayram Kadir Bektaş

Çaykur Rizespor: Gökhan, Robin, Boldrin, Brabec, Saadane, Samudio, Ali (dk 84 Mustafa), Koray, Aminu (dk 82 Süleyman), Mehmet, Vedat (dk 64 Gladkyy)

Yedekler: Samir, Cihan, Traore, Jach, Petrucci, Fink, Eren

Teknik Sorumlu: Okan Buruk

Goller: dk 29 Yasin, dk 80 Alparslan (Göztepe)

Sarı Kart: Ali Çamdalı (Ç.Rizespor)