Çaykur Rizespor'da 3 isim imzayı attı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor'dan Ahmet İlhan, Akhisar Belediyespor'dan Mehmet Akyüz ve gurbetçi oyuncu Robin Yalçın ile anlaşma sağladı.

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren transfer komitesi, geçen sezon Kardemir Karabükspor’da forma giyen ve sözleşmesi sona eren Ahmet İlhan, Akhisar Belediyespor’dan Mehmet Akyüz ile Almanya’nın Stuttgart takımında oynayan gurbetçi futbolcu Robin Yalçın ile İstanbul’da yapılan görüşmelerden olumlu sonuç aldı.

Yeşil-mavili kulüp, sağlık kontrolünün ardından Ahmet İlhan Özek ve Robin Yalçın ile 3’er yıl, Mehmet Akyüz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Çaykur Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yapılan transferlerin Rizespor camiasına hayırlı olmasını dileyerek “Oyuncularımıza Yeşil-Mavili kulübümüze hoşgeldiniz dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Ahmet İlhan ligde Kardemir Karabükspor formasıyla geçen sezon 18 maçta 4, Mehmet Akyüz ise Ege temsilcisiyle 24 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Stuttgart’ın ikinci takımında forma giyen 1994 doğumlu Robin Yalçın ise Almanya genç milli takımlarında toplam 47 maç oynadı.

Rizespor’un yeni transferleri sağlık kontrolünden geçti

Çaykur Rizespor’un yeni transferleri, Robin Yalçın, Ahmet İlhan Özek ve Mehmet Akyüz sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan Robin Yalçın, Ahmet İlhan Özek ve Mehmet Akyüz, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcuların sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.