Çaykur Rizespor'da 3 futbolcu daha koronavirüse yakalandı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'da 3 futbolcu ve 3 kulüp personeli koronavirüse yakalandı. Böylece testleri pozitif çıkan futbolcu sayısı 8'e yükseldi.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'da geçtiğimiz hafta Kaleci Gökhan Akkan, Fernando Boldrin, Yassine Meriah, Mikola Moroziuk ve Fabricio Baiano'nun Kovid-19 testleri pozitif çıkmış ve futbolcular izole altına alınarak tedavi süreçleri başlamıştı.

Yeşil-Mavili Kulüpte 23 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanacak olan maç öncesinde yapılan Covid-19 PCR testleri sonucu 3 futbolcu ve 3 kulüp personelinin testleri de pozitif çıktı.

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt tarafından yapılan açıklamda "Sporcularımız ve personellerimiz izole edilmiş olup, mevcut algoritmalar rehberliğinde gerekli takip ve tedavi süreçleri başlatılmıştır. Böylece kulübümüzde Covid-19 PCR testi pozitif olarak rapor edilen futbolcu sayısı 8'e, personel sayısı 7'ye yükselmiştir." denildi.