Çaykur Rizespor Beşiktaş'tan da puan alamadı

TAKİP ET

Süper Lig'in 38. haftasında Çaykur Rizespor evinde 3-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada lider Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu.

 İlk yarısı, siyah-beyazlı ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmada Beşiktaş 3-0'ı yakalasa da Çaykur Rizespor son dakikalarda 2 duran toptan bulduğu golle farkı 1'e indirdi. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Yeşil Mavililer karşılaşmayı 3-2 kaybetti.

Çaykur Rizespor'un gollerini 87. dakikada serbest vuruştan İsmail Köybaşı ve 89. dakikada kullanılan serbest vuruştan gelen topu kafayla filelere gönderen Dokovic kaydetti. Beşiktaş'ın gollerini ise 16. dakikada N'Koudou, 56. dakikada Gökhan Töre ve 75. dakikada Ghezzal kaydetti.

Gençlerbirliği maçından sonra bu maçtan da puan çıkaramayan Çaykur Rizespor 42 puanda kalırken Beşiktaş ise 78 puana ulaştı ve liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Çaykur Rizespor, 02 Mayıs Pazar günüsaat 16.00'da oynayacağı 39. Hafta maçında Yukatel Denizlispor deplasmanına konuk olacak.

"Her türlü hamleyi yaptık"

Maçın ardından açıklama yapan Teknik Direktör Bülent Uygun, maçın başından sonuna kadar kazanma adına her türlü hamleyi yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Rakibin iyi taraflarını, yetenekli ayaklarını defalarca izletmemize rağmen, yapmamamız gereken hatalardan gol yedik. 70'den sonraki hamlelerle maçı lehimize çevirmeye çalıştık. Üçüncü golü bulamadık ama 70'den sonra ortaya koyduğumuz performansla oyuna ortak olmaya çalıştık. İstediğimizi sahaya yansıtamadık. Kaybettik. Beşiktaş'ı tebrik ediyoruz. 4 hafta kaldı. Ligin daha da şakası kalmadı. Bundan sonraki haftalardaki galibiyetle taraftarlara galibiyet armağan etmeliyiz" şeklinde konuştu.