Çaykur Rizespor altyapısından 3 genç Antalya kampında

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, altyapıdan 3 genci Antalya kampına dahil etti.

Haber: Turgay AYHAN

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Antalya Belek'te 05 Ocak'ta başlayan ve 13 Ocak'ta sona erecek olan 8 günlük devre arası kampında ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör İsmail Kartal, önceki sezonlarda profesyonel olan 4 altyapı oynucusuyla birlikte henüz profesyonel sözleşmeye imza atmamış 3 genci daha kampa dahil etti.

Antalya kampında altyapıdan profesyonel olmuş olan Muhammet Çelik, Emirhan Topçu, Eren Karadağ ve Kaleci Boğaçhan Kazmaz dışında, bu sezon U19 takımında forma giyen Okan Sarı, Serdar Köse ve Batuhan Çakır da kampa dahil olan genç isimler oldular.

Çayelispor altyapısında yetişen ve 3 sezondur Çaykur Rizespor altyapısında oynayan 18 yaşındaki Okan Sarı, bu sezon U19 takımında 10 maçta görev alarak bir de gol kaydederken, toplamda 58 maçta Yeşil-mavili formayı giyerek 13 gole imza atmıştı.

Futbola Çayelispor altyapısında başlayan ve  5 sezondur Çaykur Rizespor altyapısında oynayan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Serdar Köse bu sezon U19 takımında 13 maçta görev alarak bir de gol kaydederken, toplamda 124 kez Yeşil-Mavili formayı giyerek 9 gole imza atmıştı.

Futbola Kartalspor'da başlayan ve sezon başında Medipol Başakşehir altyapısından Rizespor altyapısına transfer olan 19 yaşındaki Stoper Batuhan Çakır ise bu sezon U19 takımıyla 13 maça çıktı.