Çaykur Rizespor altyapısına yeni takviye

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Altyapısı yeni takviyelerle yeni sezona hazırlanıyor.

Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Akademisi bünyesinde görev alan isimlere yenileri eklendi. 1982-1990 yılları arasında 8 sezon Yeşil-Mavili formayı giyerek Rizespor’Un efsane isimleri arasında yer alan defans oyuncusu Harun İlik altyapı koordinatörlüğü görevine getirildi.

Aynı zamanda yine Rizesporlu eski futbolcu ve antrenör Hasan Vezir’in kardeşi olan ve aynı zamanda Yeşil-Mavili kulübün eski takım kaptanlarından Muharrem Vezir, Rize Belediyespor’da yıllarca çalıştırdığı gruplarla il birincilikleri alan, geçtiğimiz sezon Kendirli Belediyespor’da yardımcı hocalık yapan Samet Papaker ile yine geçtiğimiz sezon Kendirli ekibinde kaleci antrenörlüğü yapan Tekin Uzman da Çaykur Rizespor altyapısında görev alacak yeni isimler arasında yer aldı.

Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Akademisi bünyesinde görev alan tüm hocalar geçtiğimiz gün Altyapı Sorumluları Sadullah Köse ve Serkan Karavin’in de hazır bulunduğu yemekte bir araya geldiler. Yemekli toplantıda geçtiğimiz sezonun değerlendirmesi ve yeni sezonun planlaması yapıldı.