Çaykur Rizespor A2, penaltı ile güldü

TAKİP ET

A2 Ligi Klasman 8. Grup ekiplerinden Çaykur Rizespor A2, 3. hafta maçında sahasında konuk ettiği Samsunspor A2 ekibini penaltıdan bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Haber: Turgay AYHAN

Klasman Grubunda oynadığı ilk 3 maçta da sahada beklenilen performansı gösteremeyen Yeşil-Mavili Genç Atmacalar, Kırmızı-Beyazlı Samsun ekibi ile bu sezon 3'üncü kez karşı karşıya geldiler.

İlk yarıda baskılı oynayan ancak bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Genç Atmacalar, ikinci yarıda ise rakibin baskısına adeta boyun eğdiler. Bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Samsun ekibi, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maçın tek golü ilk yarının 9'uncu dakikasında Mücahit'in ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Furkan Safi'nin filelere göndermesiyle elde edildi.

İlk devrenin 43'üncü dakikasında kullanılan köşe vuruşu ile oluşan karambolde Samsunspor A2 ekibi kalecisi Volkan Kaşka sakatlık yaşadı. Boynu incinen Genç Kaleci sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye götürüldü. 66'ncı dakikada ise takım arkadaşı ile çarpışan Fatih Şahin Müjde hafıza kaybı yaşadı. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Fatih Şahin'in beyninde aldığı darbe sonucunda zedelenme yaşanırken genç futbolcu da ambulans ile hastaneye götürüldü.

Geçen hafta Pazarspor'u 2-1 ve bu hafta da Samsunspor'u 1-0 skorları ile zorlanarak mağlup eden Çaykur Rizespor A2 ekibi, 35 puana yükselerek grupta açık ara liderliğini sürdürürken, Samsunspor A2 ekibi ise 17 puanda kalarak 4'üncü sıradaki yerini korudu.

Yeşil-Mavili Genç Atmacalar, 17 Şubat Pazartesi günü saat 13.30'da oynayacakları 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Trabzonspor A2 ile mücadele edecekler. Samsunspor A2 ise evinde lig sonuncusu Pazarspor'u konuk edecek.

Çaykur Rizespor A2: 1 - Samsunspor A2: 0

Stat: Mehmet Cengiz Tesisleri
Hakemler: Murat Kasap **, Temel Yazıcı **, Muhammet Günaydın **
Çaykur Rizespor A2: Yunus Emre ***, Erdi ***, Hasan ***, Fatih Kaan ***, Furkan K. ***, Ömer Salih ***, İsmail Can *** (Dk 90 Mahsun ?), Yüksel *** (Dk 76 Mesut **), Mücahit ***, Furkan S. *** (Dk 89 Tugay Bora ?), Caner ** (Dk 60 Ahmet Mümin **)
Yedekler: Burak, Mahsun, Tugay Bora, Recep, Mesut, Ahmet Mümin
Teknik Sorumlu: Osman Nuri Şahinoğlu
Samsunspor A2: Volkan K. * (Dk 43 Ahmet **), Volkan Ç. **, Ercan **, Özkan **, Receb **, Fatih Şahin ** (Dk 66 Gürkan *), Yunus * (Dk 46 Ünal *), Muhammet Ali ** (Dk 79 Ferhat *), Ahmethan **, Serkan * (Dk 56 M. Burak *), Bayram **
Yedekler: Ahmet, Ferhat, Mustafa Burak, Gürkan, Onur, Ünal, Mustafacan
Teknik Sorumlu: İmdat Arslan
Sarı Kartlar: Yüksel, Furkan K. (Ç. Rizespor A2), Ercan, Özkan, Receb (Samsunspor A2)
Gol: Dk 9 (pen) Furkan Safi (Ç. Rizespor A2)