Çaykur Rizespor 1 puanı son saniyelerde aldı

TAKİP ET

İki kırmızı kartın çıktığı ve Hakem Halil Umut Meler'in yumruklandığı maçta Çaykur Rizespor, 1-0 yenik duruma düştüğü MKE Ankaragücü karşısında son saniyelerde bulduğu golle 1-1 berabere kalarak yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Trendyol Süper Lig'in 15. Haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip, 14'üncü dakikada Morutan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ankaragücü'nde 50'nci dakikada Sowe kırmızı kartla oyun dışında kalırken 90+4'üncü dakikada ise Rize ekibinde Emirhan Topçu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Çaykur Rizespor mücadelenin 90+7'nci dakikasında Gaich'in golüyle beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor, ligdeki yenilmezlik serisini 4 maça, puanını ise 22'ye çıkararak haftayı 8'inci sırada tamamladı. Yeşil-Mavili ekip 18 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de sahasında oynayacağı 16. Hafta maçında Beşiktaş’ı konuk edecek.

Saha karıştı, Meler yumruklandı

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'in son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin bulunduğu orta alana koşarak Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kalarak Ankaragücülü yönetilerce de tekmelendi.

Sahaya giren güvenlik güçleri olayı kontrol altına alırken Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.