Çaykur Genel Müdürlüğü yetkilileri uyuyor mu?

TAKİP ET

Çaykur binasının dış boyasını yapan işçiler, herhangi bir güvenlik önlemi almaksızın çalışırken Çaykur yetkilileri uyuyor mu?

Çaykur Genel Müdürlüğü binasının dış cephesini onarıp boya yapan işçiler hiçbir güvenlik önlemi almaksızın çalışmalarını sürdürürken kimse de çıkıp uyarıda bulunmuyor.

Dış cephe çalışmalarını sürdüren Çaykur’da demir iskele üzerinde cambazlık yapan işçilerin iş güvenliği olmaksızın çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Çaykur Genel Müdürlüğü hizmet binasının dış cephe boyama işlerini sürdüren işçiler iskele üzerinde herhangi bir güvenlik önlemi almaksızın çalışırken Çaykur’dan ve Çalışma Müdürlüğü’nden uyarılmamaları dikkatten kaçmadı.

İskele üzerinde cambazlar gibi geçişleri vatandaşlar tarafından gözlenen boya ekibinin bu hareketleri kurum çalışanları tarafından da gözlenmezken, genel müdürlük binasının 8 katında rast gele demir iskele üzerinde gezmeleri heran tehlikeye davetiye çıkartıyor.

İş güvenliği nerede?

İş uzmanları iskele üzerinde çalışan işçilerin kask ve emniyet kemeri olması gerektiğini belirtirken Çaykur Genel Müdürlüğü dış cephesini boyatan işçilerde he hangi bir iş güvenliği olmaması dikkatlerden kaçmadığı gibi, uyarılarda da bulunulmadı.