Çayelispor ve Rize Özel İdarespor haftayı galip kapattı

TAKİP ET

BAL ekipleri Çayelispor ve Rize Özel İdarespor, ligin 3. Hafta maçlarından galibiyetle ayrılarak hanelerine 3'er puan yazdırdılar.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 3. Hafta karşılaşmalarında Çayelispor sahasında Serhat Ardahanspor’u konuk ederken Rize Özel İdarespor ise deplasmanda Iğdıresspor ile karşı karşıya geldi.

Ligde sezonun ilk maçında karşı karşıya gelerek Rize derbisine çıkan Çayelispor ile Rize Özel İdarespor, sahadan 1-1 berabere ayrılmışlardı. Ligin ikinci haftasında karşılaştıklarını rakipleriyle yine berabere kalan Rize ekipleri, bu hafta sezonun ilk galibiyetlerini elde ettiler ve puanlarını 5’e yükselttiler.

Sahasında Serhat Ardahanspor ekibini konuk eden Çayelispor’a galibiyetleri getiren golleri, 3’üncü dakikada Cemal Doğru ve 49’uncu dakikada Yusuf Usta kaydetti. Konuk ekibin tek golü ise 57’inci dakikada Ferit Kaya’nın ayağından geldi. Golden bir dakika sonra konuk Ardahan ekibinde Atakan Demir kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Iğdıresspor deplasmanına konuk olan Rize Özel İderespor’a galibiyeti getiren golleri 33’üncü dakikada Batuhan Kaya ile 52’nci ve 66’ncı dakikalarda Adem Karahan kaydetti. Iğdır ekibinin tek golünü ise uzatma dakikalarında penaltıdan Ali Ekber Yılmaz kaydetti.

Ligde 4. Hafta maçları 23 Ekim Pazar günü saat 14:00’da oynanacak. Çayelispor, Erzurum deplasmanında Palandöken Belediyesispor ile karşılaşırken Rize Özel İdarespor ise sahasında Trabzon ekibi 1985 Derecikspor takımını konuk edecek.