Çayelispor ve Kendirlispor 3-1 mağlup ayrıldılar

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Hafta karşılaşmalarında Rize ekipleri Çayelispor sahasında, Kendirli Belediyespor ise deplasmanda karşı karşıya geldiği rakiplerine 3-1'lik skorlarla mağlup oldular.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 4. Hafta karşılaşmalarında Çayelispor sahasında Iğdır Aras Spor Kulübünü konuk ederken Kendirli Belediyespor ise Trabzon deplasmanında Araklı 1961 Spor ile karşı karşıya geldi.

Sahasında Iğdır Aras Spor’u konuk eden Yeşil-Beyazlı Çayelispor, ilk yarıda 2-1 mağlup kapattığı maçın sonunda sahadan 3-1 yenik ayrıldı. 8’inci dakikada konuk ekip Tolga Topal’ın golü ile 1-0 öne geçerken Çayeli ekibi 30’uncu dakikada Celil Kurt’un golü ile beraberliği yakaladı. İlk yarının son dakikasında konuk Iğdır ekibi yine Tolga Topal’ın golü ile öne geçti ve ilk yarı 2-1 tamamlandı. İkinci yarıda ise konuk ekip 67’nci dakikada KaleeMuhllah’ın golü ile sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Grupta bir galibiyeti ve bir beraberliği bulunan Çayelispor, ikinci mağlubiyetini alarak 4 puanda kaldı ve haftayı 11’inci sırada tamamladı. Çayeli ekibi, 21 Ekim Pazar günü saat 14.00’de oynayacağı 5. Hafta karşılaşmasında Trabzon deplasmanında 7 puanlı Tonya Doğanspor’un konuğu olacak.

Trabzon deplasmanında Araklı 1961 Spor ile karşı karşıya gelen Kendirli Belediyespor ise ilk yarıyı 3-0 mağlup tamamladığı maçın son dakikalarında bir gol atabildi. 8, 10 ve 32’nci dakikalarda Araklı ekibinde Mehmet Küçükdurmuş attığı gollerle ilk yarının skorunu belirledi. Yaptığı hat-trick ile takımına 3 puanı kazandıran isim oldu. Kendirli ekibi ise ikinci yarıda 89’uncu dakikada Rus futbolcusu Maksim Radchenko’nun golü ile maçın skorunu belirleyerek sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Grupta henüz galibiyeti bulunmayan Kendirli ekibi ilk hafta Çayelispor ile aldığı beraberliğin 1 puanı ile haftayı 13’üncü sırada tamamladı. Kendirli Belediyespor, 21 Ekim Pazar günü saat 14.00’de oynayacağı 5. Hafta karşılaşmasında sahasında 6 puanlı Kars ekibi Sarıkamış Gençler Birliği Spor Kulübünü konuk edecek.