Çayelispor'un 30 yıllık hasretine 3 puan kaldı

TAKİP ET

Giresun deplasmanında Görelespor engelini de 3-0'lık skorla aşan BAL ekibi Çayelispor'un Şampiyonluğunu ilan etmesine 3 puan kaldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 23. Hafta karşılaşmasında Çayelispor, ligin ilk devresinde sahasında 2-1 mağlup ettiği Giresun ekibi Görelespor ile bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 2-0 Çayeli ekibinin üstünlüğüyle tamamlanan maçta Yeşil-Beyazlı ekibe 3 puanı getiren golleri 30’uncu dakikada Hakan Selim Yıldız’ın pasında Muhammed Ali Yılmaz, 35’inci dakikada İsmail Özoğul ve 90+2’nci dakikada Nevres Demir’in pasında Halil İbrahim Cenik kaydetti.

Ligin bitimine 3 hafta kalırken 24. Haftayı BAY geçecek olan Çayelispor’un ise 2 maçı kaldı. 55 puana yükselen ve en yakın rakibi 1926 Bulancakspor’a şu an 8 puan fark atan Çayelispor, rakibinin 3 maçı kalmasından dolayı Şampiyonluğunu ilan edebilmesi için kalan iki maçından birinden 3 puan alması yeterli olacak.

Önümüzdeki hafta Giresun ekibi 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya gelecek olan Rize Özel İdarespor’un sahadan galip ayrılması ya da rakibine puan kaybettirmesi halinde Çayelispor şampiyonluğunu BAY geçtiği haftada ilan edebilecek.

Öte yandan Çayelisporlu taraftarlar, akşam saatlerinde ilçeye dönen Yeşil-Beyazlı takımı meşaleler ile karşılayarak