Çayelispor namağlup seriyi bozdu

TAKİP ET

Trabzon deplasmanında 9 kişi kalan Çayelispor Sebat Gençlikspor'a 3-1 mağlup oldu ve ligde sezonun ilk yenilgisini aldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 6. Hafta karşılaşmasında Çayelispor, Trabzon deplasmanında Sebat Gençlikspor ekibi ile karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında 51’inci dakikada Yusuf Usta’nın golü ile Çayelispor farkı bire indirse de, 70’inci dakikada Kemal Cingirt ve Fehmi Eren Çakmakçı’nın kırmızı kart görerek oyun dışında kalmasıyla Çayelispor 9 kişi kaldı. 78’inci dakikada Sebat ekibi maçın 3-1’lik skorunu belirledi.

Geçtiğimiz iki sezon Rize Özel İdarespor’da ve öncesinde ise Salarhaspor’da forma giyen Serkan Köse 23, 33 ve 78’inci dakikalarda attığı gollerle maçta hat-trick yaparak takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Çayelispor maça kalede Enes Akgün olmak üzere, Kemal Cingirt, Abdullah Karmil, Bayram Çelik, Emre Yanık, Ertan Çolak, Alaattin Közen, Ömer Kara, Yusuf Usta, Cemal Doğu ve Mehmet Aksel Karadağ onbiri ile çıktı.

Ligde sezonun ilk mağlubiyetini alan Çayelispor 9 puanda kaldı ve haftayı 8’inci sırada tamamladı. 13 puana yükselen Serbat Gençlikspor ise liderlik koltuğuna oturdu.

Çayelispor, 13 Kasım Pazar günü saat 13.00’da oynayacağı 7. Hafta maçında sahasında 1 puanla ligin son sırasında bulunan Kars 36spor ekibini konuk edecek.