Çayelispor liderlik koltuğuna oturdu

TAKİP ET

BAL ekibi Çayelispor sahasında konuk ettiği Palandöken Belediyesispor'u 5-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı ve liderlik koltuğuna oturdu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 8. Hafta karşılaşmasında Smart Holding Çayelispor, sahasında Erzurum ekibi Palandöken Belediyespor’u konuk etti.

İlk yarısı 2-1 ev sahibi Çayelispor’un üstünlüğü ile tamamlanan maçta Yeşil-Beyazlı ekip rakibine gol yağdırdı. Çayeli ekibi 29’uncu dakikada Muhammed Ali Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçerken 42’nci dakikada konuk Erzurum ekibi beraberliği yakaladı. İlk yarının uzatma dakikalarında Barış Büyükkara’nın golü ile soyunma odasına 2-1 önde giren Çayelispor, ikinci yarıda kalesini gole kapatırken 67’nci dakikada Muharrem Bostancı ve 75’inci dakikada penaltıdan olmak üzere 85’inci dakikada Halil İbrahim Cenik’in attığı gollerle sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Teknik Direktör Şevki Tonyalı ile çıktığı beşinci maçtan da 3 puanla ayrılan ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkartarak 18 puana yükselen Çayelispor, Rize Özel İdarespor’un grup lideri Doğubayazıt FK’yı deplasmanda 2-1 mağlup etmesiyle liderlik koltuğuna oturdu. Palandöken Belediyesi ise 10 puanda kaldı.

Çayelispor, 10 Aralık Pazar günü saat 13.00’da Trabzon deplasmanında oynayacağı 9. Hafta maçında 8 puanlı Arsin İdmanyurdu Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.