Çayelispor Karaca ile hayat buldu

TAKİP ET

BAL ekibi Çayelispor, sahasında konuk ettiği Iğdıresspor'u 5-0 mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 10. Hafta karşılaşmasında Smart Holding A.Ş. Çayelispor, sahasında Iğdıresspor ekibiyle karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 33’üncü dakikada Ertan Çolak’ın attığı golle 1-0 tamamlanan maçta Çayelispor, ikinci yarıda rakibine gol yağdırdı. 50’inci dakikada Muharrem Bostancı’nın golü ile farkı ikiye çıkartan Yeşil-Beyazlı ekipte Yusuf Usta 57’nci ve 82’nci dakikalarda attığı üst üste gollerle skoru 4-0’a taşıdı. Maçta son sözü Hakan Selim Yıldız söyledi ve 90’ıncı dakikada 5-0 olan maç bu skorla sona erdi.

Ligde 21 puana yükselen Çayelispor 4’üncü sıradaki yerini korudu. Galibiyet serisini 4 maça çıkartan Çayeli ekibinde Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca ise takımıyla çıktığı üçüncü maçını da 3 puanla kapattı. Karaca ile 3 maçta 9 golle 9 puan elde eden Çayelisşor'u lider DSİ Karadeniz ekibiyle ve ikinci sıradaki diğer Rize temsilcisi Rize Özel İdarespor ile arasında 2 puan fark bulunuyor. Iğdıresspor ise 5 puanda kaldı ve haftayı 13’üncü sırada tamamladı.

Çayelispor, 11 Aralık Pazar günü saat 13.00’da Trabzon deplasmanında oynayacağı 11. Hafta karşılaşmasında 14 puanlı 1985 Derecikspor ekibiyle karşılaşacak.