Çayelispor ilk devreyi namağlup lider tamamladı

TAKİP ET

İlk devrenin son maçında Trabzon deplasmanında Doğanspor ile karşılaşan Çayelispor rakibini 2-1 mağlup ederek devreyi namağlup lider tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup'da ilk devrenin son maçı olan 9. Hafta mücadelesinde Namağlup Lider Çayelispor, deplasmanda Trabzon Doğanspor ile karşı karşıya geldi.

İlk devresi 35'inci dakikada Oğuzhan Şener'in attığı golle 1-0 Trabzon Doğanspor'un üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci devresinde Çayelispor, 49'uncu dakikada Onur Sarıçam'ın golü ile beraberliği yakaladı. Çekişmeli geçen maçın 80'inci dakikasında Emre Yanık attığı golle skoru 2-1 yaparak Çayelispor'a 3 puanı getiren isim oldu.

İlk devreyi 6 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 21 puanla tamamlayan Çayelispor, grupta namağlup lider unvanının da sahibi oldu. 15 gol atan Yeşil-Beyazlı ekip, kalesinde ise 3 gol gördü. Trabzon Doğanspor 14 puanda kaldı.

Çayelispor, lige verilen 1 aylık aranın ardından, ligin ilk devresinde sahasında golsüz berabere kaldığı Çarşıbaşı Belediyespor ile 30 Ocak tarihinde deplasmanda karşı karşıya gelecek.