Çayelispor Fatih Kaan Arıman'ı unutmadı

TAKİP ET

BAL ekibi Çayelispor, 2-0 galip geldiği Trabzon Kireçhanespor karşılaşması öncesinde Fatih Kaan Arıman'ı anarak sahaya çıktı.

06 Şubat Salı günü hastaneye kaldırılan ve enfeksiyon teşhisiyle Çarşamba günü İstanbul'a sevk edildikten sonra 09 Şubat Cuma günü çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybeden 29 yaşındaki Rize Özel İdarespor futbolcusu Fatih Kaan Arıman anılmaya devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup ekiplerinden Smart Holding Çayelispor, ligin 15. hafta maçında sahasında konuk ettiği Trabzon Kireçhanespor ile oynadığı maç öncesinde Fatih Kaan Arıman'ı unutmadı. Yeşil-Beyazlı futbolcular sahaya üzerinde Arıman'ın fotoğrafının bulunduğu ve "Seni Unutmayacağız" yazılı pankart ile çıktı.

Maçın 49'uncu dakikasında uzaktan muhteşem bir gol atarak takımını 1-0 öne geçiren ve Fatih Kaan Arıman'ın hem 3 yıl önce, hem sezon başında Rize Özel İdarespor'dan da takım arkadaşı olan Oktay Gümüş, 2-0 tamamlanan maçın ardından sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşım yaptı.

Gümüş paylaşımında, "Fatihim seninle kutlayacağımız bu galibiyeti sana adamak çok zor. Her zaman aklımda, kalbimde olacaksın Arımanım. Güzel kardeşim benim, ne hayallarimiz, ne umutlarımız vardı. Söyleyecek bir şey bırakmadın bizlere." ifadelerini kullandı.

Çayelispor emin adımlarla Şampiyonluğa ilerliyor