Çayelispor en yakın rakibinden yara aldı

TAKİP ET

BAL ekiplerinden Çayelispor, şampiyonluk yolunda rakibi 1926 Bulancakspor karşısında çıktığı maçı 2-0 kaybetti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 17. Hafta karşılaşmasında Smart Holding Çayelispor, ligin ilk devresinde sahasında 2-0 mağlup ettiği Giresun ekibi 1926 Bulancakspor’a bu kez deplasmanda aynı skorla mağlup oldu.

İlk yarısı 1-0 ev sahibi Bulancak ekibinin üstünlüğüyle tamamlanan maçta iki golün sahibi de Murat Kara oldu. 45+3’üncü dakikada takımını 1-0 öne geçirerek ilk yarının da sonucunu belirleyen Murat, ikinci yarıda 63’üncü dakikada fileleri bir kez daha havalandırarak maçın skorunu belirledi ve takımına şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağlamış oldu. Maçta 90+5'inci dakikada Çayelisporlu oyuncu İlyas Sarı ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalınca Çayeli ekibi maçı 10 kişi tamamladı.

Yeni hocası Şevki Tonyalı ile çıktığı 12 maçı yenilgisiz tamamlayan Çayelispor, Tonyalı ile ilk kez mağlubiyet yaşarken en yakın rakibi Bulancak ekibine kaybetmesiyle yara aldı. Çayeli ekibi ligde 37 puanla liderliğini sürdürse de Bulancakspor ile 5 olan aradaki fark 2 puana inmiş oldu. 35 puana yükselen Bulancakspor, Şampiyonluk mücadelesini Çayelispor ile birlikte sürdürmeye devam edecek.

Çayelispor, 03 Mart Pazar günü saat 13.00’da oynayacağı 18. Hafta Rize derbisinde, ligin ilk devresinde 1-0 mağlup ettiği Rize Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek.