Çayelispor emin adımlarla Şampiyonluğa ilerliyor

TAKİP ET

BAL ekiplerinden lider Çayelispor, sahasında konuk ettiği Trabzon ekibi Kireçhanespor'u 2-0 mağlup ederek emin adımlarla şampiyonluk yolunda ilerliyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 16. Hafta karşılaşmasında Smart Holding Çayelispor, ligin ilk devresinde deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Trabzon Kireçhanespor’u bu kez sahasında konuk etti.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında Oktay Gümüş ile 49’uncu dakikada 1-0 öne geçen Çayelispor, 86’ncı dakikada ise takımın golcü ismi Halil İbrahim Cenik’in attığı golle skoru belirleyerek sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Ligin 4’üncü haftasından itibaren takımın başına geçen deneyimli teknik direktör Şevki Tonyalı ile 12’de 12 yapan Çayelispor, bu maçlarda sadece bir beraberlik alırken 11 maçtan da 3 puan koparmayı başararak emin adımlarla şampiyonluğa ilerliyor.

Şevki Tonyalı yönetimindeki Yeşil-Beyazlı ekip sahaya kalede Enes Akgün olmak üzere Muhammed Ali Yılmaz, Oğuzhan Malcı, Barış Büyükkara, Hakan Selim Yıldız, Nevres Demir, Bayram Çelik, Tahsin Kul, Oktay Gümüş, Halil İbrahim Cenik ve İsmail Özoğul 11’i ile çıktı.

10 haftanın kaldığı ligde Çayelispor 37 puana yükselerek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırırken en yakın rakipleri Doğubayazıt FK ve 1926 Bulancakspor ile olan 5 puanlık farkı korudu. Trabzon ekibi Kireçhanespor ise 24 puanda kaldı.

Çayelispor, 25 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Giresun deplasmanında oynayacağı 17. Hafta maçında en yakın rakibi 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresinde sahasında rakibini 2-0 mağlup eden Çayeli ekibinde bu maç aynı zamanda Şevki Tonyalı’nın da takımın başında yer aldığı ilk maç olmuştu.

Çayelispor Fatih Kaan Arıman'ı unutmadı