Çayelispor "Bal'a devam" dedi

TAKİP ET

BAL'ın ikinci takımını belirleyecek olan Play-Out maçının kazananı Kopuzlar Vakfı Veliköyspor'u 3-0 mağlup eden Çayelispor oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup'ta bu sezon mücadele eden ve ligi 37 puanla 4'üncü sırada bitiren ancak Rize takımları arasında ikinci olunca BAL'daki kaderi oynayacağı Play-Out maçına kalan Çayelispor, Rize Süper Amatör Ligi Şampiyonu Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşı karşıya geldi.

Şenol Birol Spor Kompleksinde oynanan Play-Out maçının ilk yarısı 2-0 Çayelispor'un üstünlüğüyle tamamlanırken Yeşil-Beyazlı ekip ikinci yarıda kaydettiği bir golle sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Çayeli ekibine galibiyeti getiren golleri 27'nci dakikada Macit Arabacı ile 38'inci ve 70'inci dakikalarda kaydettiği gollerle Muharrem Bostancı getirdi.

Çayelispor, kazandığı Play-Out maçıyla Bölgesel Amatör Lig'de 12'nci yılda daha mücadele etmeye hak kazandı. Çayeli ekibi önümüzdeki 2022-2023 futbol sezonunda da Rize Özel İdarespor ile birlikte Rize'yi BAL'da temsil edecek.