Çayelispor 1-1'e bağladı

TAKİP ET

BAL ekibi Çayelispor, sahasında konuk ettiği Trabzon ekibi Çarşıbaşı Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak son iki maçından 1'er puan aldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 12. Hafta maçında Çayelispor, Trabzon ekibi Çarşıbaşı Belediyespor’u sahasında konuk etti.

Maçın skoru ilk yarıda atılan gollerle belirlendi. 28’inci dakikada Kemal Cingirt ile 1-0 öne geçen Çayelispor, 43’üncü dakikada kalesinde gördüğü gole engel olamadı ve Çarşıbaşı ekibi beraberliği yakalayarak hem ilk yarının hem de maçın skorunu belirledi. Mehmet Ali Karaca yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda galibiyet için üstün bir mücadele örneği sergilese de başarılı olamadı.

Geçen hafta Trabzon deplasmanında 1985 Derecikspor ile 2-2 berabere kalan ve bu hafta da bir diğer Trabzon ekibi Çarşıbaşı Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Çayelispor, puanını 23 yaptı ve 4’üncü sıradaki yerini korudu. Çarşıbaşı ekibi ise 12 puanla 10’uncu sıraya yükseldi.

Yenilmezlik serisini 6 maça çıkartan Çayelispor, 25 Aralık Pazar günü Artvin deplasmanında oynayacağı 13. Hafta ve aynı zamanda ilk devrenin son maçında 2 puanla ligin sonunda yer alan Arhavispor deplasmanına konuk olacak.