Çayeli derbisinin galibi Madenli Belediyespor: 6-2

TAKİP ET

Rize 1. Amatör Küme C Gurubu takımlarından Çayeli Arsovos ile Madenli Belediyespor Çayeli derbisine çıktı. Karşılaşma Madenli ekibinin 6-2 üstünlüğüyle tamamlandı.

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi C Grubu 7. Hafta karşılaşmasında Çayeli Arsovos ile Madenli Belediyespor Çayeli derbisinde karşı karşıya geldi.

Konuk Madenli Belediyespor maçın ilk yarısını 15’inci dakikada Osman Burak Tüylüoğlu, 20’nci dakikada Kerim Lütfü Yılmaz ve 36’ncı dakikada Cihan Kısır’ın attığı gollerle 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Madenli ekibi 47’nci dakikada Ömer Faruk Çomoğlu’nun golü ile farkı 4’e çıkarttı. Ev sahibi Arsovos ekibi 53’üncü dakikada Emrah Ergenç’in golü ile skoru 4-1 yaparken 65’inci dakikada Yücel Saddam Odabaş’ın golü ile skoru 4-2’ye taşıdı. Bu dakikadan sonra ise konuk Madenli ekibi 73’üncü dakikada Ömer Faruk’un ve 74’üncü dakikada ise oyuna bir dakika önce giren Alper Okumuş’un attığı gollerle maçın skorunu belirledi ve sahadan 6-2 galip ayrıldı.

Grupta beşinci galibiyetini alan Madenli Belediyespor 16 puana yükselirken Çayeli Arsovos ekibi ise 3 puanda kaldı.

Madenli ekibi 25 Kasım Pazar günü saat 12.00’de oynayacağı 8. Hafta maçında Rize Belediyespor’u sahasında konuk edecek. Çayeli Arsovos ekibi ise saat 14.00’de Çaykurspor’u sahasında konuk edecek.

Çayeli Arsovos: 2 – Madenli Belediyespor: 6

Stat: Çayeli İlçe

Hakemler: Yunus Can Teker, Şükrü Oğuz Kandırmış, Cem Köroğlu

Çayeli Arsovos: Güngör Saldırıcı, Emre Hiçyılmaz, Yunus Odabaş (dk 75 Mustafa Odabaş), Yücel Saddam Odabaş, Üzeyir Ergenç, Emrah Ergenç, Muhammet Çorapçı, Cemil Mirzali, Emirhan Çakmak, Hasan Peker, Doğuş Topal (dk 32 Fatih Cin)

Yedekler: Mustafa Kesir

Madenli Belediyespor: Hacı Faruk Emre Kansız, Mevlüt Mızrak (dk 73 Alper Okumuş), Yunus Emre Çolak, Macit Arabacı, Cihan Kısır, Kudret Çorapçı (dk 58 Miraç Karaoğlu), Ferhat Yıldırım, Ömer Faruk Çomoğlu, Ahmet Safi (dk 46 Orhan Adalı), Kerim Lütfü Yılmaz, Osman Burak Tüylüoğlu

Yedekler: Eyüp Taşçı, Süleyman Kılıç, Mehmet Fettahoğlu, Habib Kuru

Sarı Kartlar: Kerim Lütfü (Madenli Bel.)

Goller: dk 53 Emrah, dk 65 Yücel (Ç.Arsovos), dk 15 Osman Burak, dk 20 Kerim Lütfü, dk 36 Cihan, dk 47, dk 73 Ömer Faruk, dk 74 Alper (Madenli Bel.)