Çay üreticileri çektikleri fotoğraflarla yarıştı

TAKİP ET

2019 yılı yaş çay sezonunda Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından başlatılan 'Hayde Çaya Bakalım' kampanyası kapsamında sosyal medya hesapları üzerinden yapılan fotoğraf yarışmasında dereceye giren üreticilere ödülleri verildi.

Çayda yaşanılan sorunlara dikkat çekmek ve çaya sahip çıkılmasını sağlamayı amaçlayan "Hayde Çaya Bakalım" kampanyası kapsamında Çaykur tarafından fotoğraf yarışması düzenlendi.

"Hayde Çaya Bakalım" kampanyasının sosyal medya hesapları üzerinden duyurulan ve üreticilerin çay bahçelerinde çekmiş oldukları fotoğrafların değerlendirmeye alındığı yarışmada yüzlerce fotoğraf arasından seçilen 3 fotoğrafa ödül verildi.

Çaykur tarafından yapılan açıklamada, düzenlenen kampanya ile birlikte, gönderilen ve dereceye giren fotoğraflarda üreticilerin bu yıl yapılan düzenlemeler ve farkındalık çalışmaları ile birlikte daha fazla çay bahçelerine girdikleri ve bahçeleri ile ilgilendiklerinin ortaya konulduğu ifade edildi.

Yarışma sonunda Ardeşen ilçesi Gündoğan köyünden Özge Kal Kuleci, Gündoğdu Akpınar köyünden Erhan Şener ve Rize Merkeze bağlı Pehlivantaşı köyünden Mehmet Belli ödül almaya hak kazandı.