Caner Taşkıran Yozgat Belediyesi Bozokspor'da

TAKİP ET

Rizeli genç futbolcu Caner Taşkıran, Yozgat'ın BAL ekiplerinden Bozokspor ile anlaştı.

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Caner Taşkıran, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup ekiplerinden Yozgat Belediyespor Bozok Spor ile anlaştı.

Futbola 9 yaşında Çaykur Rizespor alt yapısında başlayan ve 9 sezon terlettiği Yeşil-Mavili formayla 22'si U19 liginde olmak üzere 127 maça çıkan ve 6 gole imza atan genç sol bek, geçen sezon mücadele etmeye başladığı Bölgesel Amatör Lig'de 14 maç oynayıp 2 de gol kaydetmişti. Geçen sezon yarım devre İstanbul Bayburtspor ve ardından ikinci devre Çayelispor'da forma giyen Caner Taşkıran, bu sezon anlaştığı Kırmızı-Siyahlı yeni takımı Bozokspor'un Sincan Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupası Ön Eleme Maçında da forma giydi.

Caner, 14-15 Ekim tarihinde başlayacak olan BAL Ligi'nde yeni takımıyla ilk olarak Tunceli deplasmanında Dersimspor mücadelesi ile sezona başlayacak.

13 takımın yer aldığı 11. Grupta Yozgat Belediyesi Bozokspor'un diğer rakipleri ise şöyle; Aksaray Gençlik Spor, Ovacık Belediye Munzurspor, Erzincan Ulalarspor, Malatyaspor, Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor, 12 Bingölspor, Rustempaşa SK, Kangal Termikspor, Hekimhan Beldiyespor, Develigücü SK, Murat 2020 Genç SK