Çamlıhemşinspor'a 3 puan deplasmanda geldi

TAKİP ET

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi B Grubu 2. Hafta karşılaşmasında Çamlıhemşin Belediyespor, deplasmanda Güneysuspor'u 3-2 mağlup etti.

Güneysuspor: 2 - Çamlıhemşin Belediyespor: 3

Geçen hafta başlayan Rize 1. Amatör Küme'de Güneysuspor, deplasmanda Derepazarıspor'u 4-1 mağlup etmiş, Çamlıhemşin Belediyespor ise evinde Çaykurspor ile golsüz berabere kalmıştı. Lige 3 puanla başlayan Güneysuspor, bu kez evindeki çekişmeli maçta mağlup olarak ilk yenilgisini alırken, Çamlıhemşin Belediyespor ise ilk 3 puanının sahibi oldu.

Güneysu İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk golü konuk ekip Çamlıhemşin'den geldi. 25'inci dakikada Aykut Kuyumcu ile 1-0 öne geçen Çamlıhemşin ekibinin golü yanıt gecikmedi ve ev sahibi Güneysuspor, 27'nci dakikada Ali Palaç'ın attığı golle skoru eşitleyerek ilk yarının da sonucunu belirledi.

İkinci yarıda konuk ekip Çamlıhemşin'den peşpeşe goller gelerek fark açılmış oldu. 53'üncü dakikada Ali Faik'in golü ile 2-1 olan skor, 61'inci dakikada Aykut Kuyumcu'nun golü ile 3-1 oldu ve fark ikiye çıktı. Güneysuspor 85'inci dakikada Ramazan Günay ile farkı bire indirirken yine son dakikalarda kaçırdığı pozisyonda beraberlikten oldu. Zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı maç 3-2 Çamlıhemşin ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı.

Ligdeki ilk 3 puanını alan Çamlıhemşin Belediyespor, geçen hafta aldığı 1 puanla puanını 4'e yükseltti ve haftayı 2'nci sırada tamamladı. Güneysuspor ise 3 puanla 3'üncü sırada kaldı.

Çamlıhemşin Belediyespor, 30 Ekim Pazar günü saat 13.30'da oynayacağı 3. Hafta karşılaşmasında evinde lider Ardeşengücü'nü konuk edecek. Güneysuspor ise saat 11.00'de deplasmanda Rize Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.