Cam Boyası

TAKİP ET

Camları boyamak için üretilen cam boyalar farklı alanlarda da kullanılıyor.

Birbirinden farklı pek çok yüzeyi cam boyası sayesinde rahatlıkla boyayabilirsiniz. Camları boyamak için üretilen bu boyalar farklı alanlarda da kullanılmaktadır. Su bazlı olan bu boyaları genelde hobi sahipleri ya da öğrenciler kullanmaktadır. Bu boyayı kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekir.

Boyayacağınız seramik veya cam yüzeyi ilk olarak ılık sabunlu su yaparak bir bizle temizlemelisiniz. Boya yaparken sünger ya da fırça kullanabilirsiniz. Cam boyasında her türlü fırçadan yararlanılabilinir. Değişik fırçalar değişik görünümlere yol açar. Bu nedenle kullanacağınız fırçayı en iyi siz tespit edersiniz.

Cam Boyası Özellikleri

Bu boyaların kuruyabilmesi için yaklaşık 3 ila 4 günlük bir süre gerekmektedir. Kuruma zamanın ürünün çeşidine göre de farklılık gösterir. Kurumayı hızlandırmak isteyen kişiler bir fön makinesinden yardım alabilirler. Ancak ısısını en düşüğe getirerek kurutmakta fayda vardır.

Cam boyası içeriği sulu olduğu için sabun ya da deterjan yardımıyla çıkartılır. Boya işlemi tamamlandıktan sonra yine fırçalar sabunlu suyla temizlenir. Ürünler hakkında daha detaylı bilgiler için; https://www.guvensanat.com/seramik-boyasi