Çakmakçı, RSMMMO başkanlığına yeniden aday

TAKİP ET

Rize Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (RSMMMO) Başkanı Ali Fuat Çakmakçı, haftasonu yapılacak genel kurulda yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.

RSMMMO Olağan Genel Kurul Toplantısının 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşeceğini hatırlatan Ali Fuat Çakmakçı, tüm meslek mensuplarını kongreye davet etti.

3 yıllık görev süresi boyunca ‘Yönetimde Eşitlik, Denetimde Şeffaflık ve Disiplinde Adalet’ ilkelerinden asla taviz vermediklerini belirten Çakmakçı, kongrede ekibiyle birlikte yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.

Çakmakçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Yönetim Kurulu olarak üstlendiğimiz görev ve sorumlulukları yerine getirmenin mutluluğu, Odamızı ve Meslektaşlarımızı hem ilimizde hem de ülke genelinde en üst düzeyde temsil etmenin huzuru içerisindeyiz." dedi.

26 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Oda seçimlerinde aday olan tüm meslektaşlarına başarılar dileyen Çakmakçı şunları söyledi; "Ekip arkadaşlarımla beraber meslektaşlarımıza daha iyi hizmet vermek amacı ile Oda Yönetimine yeniden aday olduğumu beyan eder, tüm meslektaşlarımızın mesleğimizin hak ettiği değere ulaşması için desteğini beklerim. Birlik, Beraberlik ve Dayanışma ile gerçekleştireceğimiz Olağan Genel Kurulumuzun ülkemize, mesleğimize ve meslek mensuplarımıza hayırlı olmasını dilerim."