Cafer Kuru İl Genel Meclisine aday adayı oldu

TAKİP ET

TFF Rize İl Temsilcisi Yardımcısı ve aynı zamanda Ak Parti Çayeli İlçe Başkan Yardımcılarından Cafer Kuru, il genel meclisi üyeliğine müracaat etti.

Ak Parti'de 2006-2009 ve 2011-2013 yılları arasında Çayeli ilçe başkan yardımcılığı görevini yapan Cafer Kuru, müracaatların son gününde parti yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı müracaatında bulundu.

İlçe başkanı Ali Kar’a İl Genel Meclisi Üyelik dosyasını teslim eden Cafer Kuru, birçok çok sivil toplum örgütlerinde ve derneklerde başkanlık ve yönetim kurulu görevlerini yürütmektedir. Rize Herkes İçin Spor İl Temsilcisi ve Futbol İl Temsilci Yardımcılığı görevlerini yürütmekte olan Kuru, Çayeli ilçesinde çeşitli dallarda ticari faaliyetlerini de yürütmektedir.

Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar açıklamasında “Cafer Kuru kardeşimiz İl Genel Meclis üyeliği müracaatını kabul ettik. Kendisi partimizin çeşitli kademelerinde başarılı çalışmalarında dolayı teşekkür ederim. İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı sürecinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Cafer Kuru yaptığı açıklamada “Ak parti Çayeli teşkilatlarında çeşitli görevlerinde bulundum. Ak parti camiasında bulunmaktan onur ve gurur içinde elimden geldiği kadar hizmetlerde bulundum. İlçemize il genel meclis üyeliği alanında projeler yapıp ilçemizi Rize’de en iyi şekilde temsil edip hizmet yapabilme arzusu içerinde olacağım. İlçe teşkilatlarımızla iç içe olup, Kaymakamlık, Muhtarlarla ve Sivil toplum örgütlerinin görüşlerini alarak istişare ederek Çayeli ilçemize hizmet yapmak için İl Genel Meclis Üyeliğine Ak partimizden aday adayı oldum.” dedi.