Çadır Kiralama Fiyatları

TAKİP ET

Günümüz organizasyonlarını daha alımlı ve gösterişli hale getirebilmek için bir çok türde ürünler organizasyonlarda kullanıcılarına sunulmaktadır. Çadır kullanımı bir çok organizasyonda tercih edilecek şekilde oldukça fazla çeşidi ile siz müşterilerimize tarafımızca sunulmaktadır. Çadır kullanımı genellikle Düğün, nişan, söz, okul müsamereleri, lise mezuniyetleri, toplantı, fuar, kongre, konser, açılış, festival ve kokteyllerde tercih edilmektedir. Bu organizasyonlarda kullanılan çadırlar her zaman bir birinden renkleri, ebatları, yükseklikleri ve çeşitleri farklılık göstermektedir. Yani organizasyona göre çadır seçimi önemlidir. Düğün organizasyonlarında çok büyük çadırların kiralanması gerekirken, fuar ve bazı açılışlarda çok daha küçük çadır kiralama yeterli olacaktır.

Gösterişli organizasyonlara imza atabilmek için son zamanlarda çadır kiralama oldukça revaçtadır. Düğün salonu kiralamak yerine çadır tercih edenler hem kış bahçelerinde hem de kapalı alanlarda düğünlerini gerçekleştirerek çok güzel anılara sahip olabilirler. Düğün organizasyonlarında genellikle yüksek, tüm davetlileri alabilecek kadar geniş çadırların kiralanması uygundur. Masa sandalye seçimi isteğe bağlı olarak firmamız tarafından veya kullanıcılar tarafından temin edilir. Tam bir bütün olması istenildiğinde renk ve ebatlar her zaman firmamız bünyesinden seçilebilir. Kış aylarında fuarlarda kapalı stantlarda çalışabilmek için çadır kiralama işlemi yaparak fuarlara daha verimli halde katılmak mümkündür. Fuar çadırları daha çok satış yapacak kadar alana sahip olan çadırların seçimi ile yapılmaktadır. Okul müsamerelerinde veya lise mezuniyetlerinde yarım açık olan çadırların kullanımı daha yaygındır.

Doğa harikası yeşil bir alanın içinde organizasyon yapmayı tercih edenler düğünlerini, nişanlarını bu alanlarda çadır kiralayarak gerçekleştirebilirler. Kına gecesi organizasyonları, söz organizasyonları için de firmamız tarafından kurulum da dahil olmak üzere çadır kiralama siz değerli müşterilerimize tarafımızca sunulmaktadır. Kiralık çadırlar sünnet düğünü organizasyonlarında da çokça tercih edilir sistemde kurulumu yapılabilmektedir. Sünnet organizasyonlarınızı daha gösterişli ve sıra dışı yapabilmek için sünnet çadırlarından tercih edebilirsiniz. Farklı seçeneklerde sizlere sunmuş olduğumuz sünnet düğün çadırları süslemelerinin renkleri ister siz değerli müşterilerimizin tercihince yapılabilmekte isterseniz bu seçimler tamamen firmamız tarafından çadır renklerinize göre şık bir tasarımla dizayn edilebilmektedir.