Büyükköy ile Sirahoz puanları paylaştı

TAKİP ET

Her iki ekibin de 10 kişi tamamladığı maçta Büyükköyspor ile Sirahozspor, ilk yarıda attıkları gollerle sahadan 1-1 berabere ayrıldılar.

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu 7. Hafta karşılaşmasında Büyükköyspor, sahasında Sirahozspor’u konuk etti.

Ev sahibi Büyükköyspor ilk yarının hemen başında 8’inci dakikada bulduğu penaltı şansını Samet Top’un ayağından gole çevirerek 1-0 öne geçti. 45’inci dakikada bu kez Sirahozspor Yahya Yetgin’in ayağından bulduğu golle beraberliği yakalayarak ilk yarının skorunu belirlerken bu dakikada Sirahoz ekibinde Mesut Demirci ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın ikinci 45 dakikasını 10 kişi sürdüren Sirahozspor rakibine gol şansı tanımayarak skoru korumayı başarsa da öne geçme fırsatı da elde edemedi ve maç 1-1’lik beraberlikle tamamlandı. Son dakikada Büyükköyspor ekibinde Serkan Kanbur gördüğü direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Büyükköy ekibi de 10 kişiyle mücadeleyi tamamladı.

Her iki ekibin ‘er puanı hanesine yazdırdığı maçın ardından Büyükköyspor 4 puana ulaşırken Sirahozspor ise 13 puana ulaştı.

Büyükköyspor, 24 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’de oynayacağı 8. Hafta maçında Fındıkılıspor deplasmanına konuk olacak. Sirahozspor ise 25 Kasım Pazar günü saat 14.00’de sahasında Kalkanderespor’u konuk edecek.

Büyükköyspor: 1 – Sirahozspor: 1

Stat: Çayeli İlçe

Hakemler: Muhammet Ali Metoğlu, Şükrü Oğuz Kandırmış, Cem Köroğlu

Büyükköyspor: Enes Avcı, Enes Şimşek, Cemil Taşçı, Kasım Pekşen, Ogün Yüksektepe, Serdar Çepni, Samet Top, Şaban Kanbur (dk 90 Enes Çetinoğlu), Serkan Kanbur, Yasin Kanbur

Yedekler: Birkan Kurdoğlu, Doğan Sağlam, Ubeydullah Küçük

Sirahozspor: Ahmet Çekmiş, Alican Papaker, Murat Papaker, Furkan Turan, Yasin Tolga Şatıroğlu, Yusuf Papaker, Mesut Demirci, Ali Palaç, Abdulkadir Büyük, Yahya Yetgin, Yaşar Hanedar (dk 46 Abdulaziz Öksüz)

Yedekler: Sinan Türüt, İhsan Papaker, Hızır Sarı, Altar Ataç, Fatih Papaker

Sarı Kartlar: Serkan, Şaban, Ogün, Enes (Büyükköyspor), Ali, Yusuf, Ahmet (Sirahozspor)

Goller: dk 8 Samet (Pen) (Büyükköyspor), dk 45 Yahya (Sirahozspor)

Kırmızı Kart: dk 90 Serkan Kanbur (Büyükköyspor), dk 45 Mesut Demirci (Sirahozspor)