Buruk: 'Yeni hedefler belirlemek istiyoruz'

TAKİP ET

Deplasmanda Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Okan Buruk, 'Aynı çizgimizi devam ettirip yukarıdaki grupta kalarak yeni hedefler belirlemek istiyoruz' dedi.

Spor Toto Süper Lig’İn 26. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Atiker Konyaspor’u 2-0 mağlup ederek lige verilen araya 34 puanla girdi.

Maçın ardından konuşan Teknik Direktör Okan Buruk, “Maçtan önceki hedeflerimiz içinde, aramızda 4 puan fark olan Konyaspor’u yenip yukarıdaki grubu yakalama isteği vardı. İkinci yarının başından itibaren ve özellikle son haftalarda devam eden çizgimiz nedeniyle buraya moralli geldik. Bugünkü galibiyet, aşağıdan uzaklaşma ve yeni hedefler koyma açısından bizim için çok önemliydi. Bugün de istediğimiz oyunla ve attığımız gollerle kazanmasını bildik.” dedi.

Buruk açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Maça golle başlamamız, özellikle altı haftadır kazanamayan rakibimizi de psikolojik anlamda düşürdü. Çok önemli eksikleri bulunuyordu rakibimizin ve bu anlamda Konyaspor ile çok iyi bir zamanda bu maçı oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıdaki değişiklikle rakibimiz beraberlik için çok çaba sarf ettiler. İkinci golü attıktan sonra maçın mutlak hakimi olduk ve rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra maçı kazanmasını bildik. Oyuncularıma ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha yeni ve daha büyük hedefler önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz. Özellikle orta sıralarda birbirine yakın puanlar var ama aynı çizgimizi devam ettirip yukarıdaki grupta kalarak yeni hedefler belirlemek istiyoruz.”