Buruk U21 takımının mücadelesinden memnun kaldı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, U21 takımı ile oynadıkları hazırlık maçında altyapı futbolcularının mücadelesini ve hırslarını olumlu bulduğunu söyleyerek devre arası kampında en az 3 futbolcuyu kampa dahil etmek istediklerini söyledi.

Haber: Turgay AYHAN

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, lige verilen Milli Maç arasında Demir Grup Sivasspor karşısında 25 Kasım Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde U21 takımıyla yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü.

Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürmek istediklerini belirten Okan Buruk, “Milli maç arasında U21 takımımızla hem iki takım arasında bir antrenman olsun, hem de U21 takımımızdaki oyuncularımızı bize karşı görmek için bu hazırlık maçını oynadık. U21 takımımızı zaten maçlarında takip ediyorduk ama burada bize karşı oyunlarını görmek, onlar için daha faydalı olacaktı. Hem bunu gördük, hem de bizim oyuncularımızın da maç eksikleri vardı, bunu tamamlamak için faydalı bir maç oldu” dedi.

Oynanan maçın zaman zaman çok istediği gibi gitmediğini belirten Buruk, “Genel olarak bakarsak özellikle maç oynamayan, eksikleri bulunan oyuncularımız için iyi bir hazırlık maçı oldu. Özellikle ilk 30 dakikalık devrede altyapı oyuncularımızı çok iyi buldum. Özellikle bu devre başa baş bir oyun ortaya koydular. Sonlara doğru biraz dağıldılar tabii ama genel olarak bakınca hırslarını ve mücadelelerini olumlu buldum. İlerleyen zamanlarda fırsat oldukça bu tür maçları oynayıp, buradaki oyuncularımızı da bizlerle antrenmanlara dahil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Buruk, devre arası kampının çalışma rahatlığı anlamında daha sağlıklı olduğunu söyleyerek en az 3 altyapı futbolcusunu da kampa götürmek istediklerini belirtti.

İlgili Haber

Çaykur Rizespor, U21 takımıyla hazırlandı