Burak Albayrak: İnşallah güzel günler göreceğiz

TAKİP ET

Çaykur Rizesporlu genç defans oyuncusu Burak Albayrak, önlerinde bulunan zorlu 3 maçtan da iyi sonuçlar alarak Milli araya girmek istediklerini söyledi.

Süper Lig'in 26. Hafta maçında Cuma akşamı MKE Ankaragücü deplasmanına konuk olacak olan Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarını tesislerinde sürdürürken takımın sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen 22 yaşındaki defans oyuncusu Burak Albayrak, antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Alanyaspor maçının ikinci Süper Lig maçı olduğunu söyleyen Burak, "İnşallah daha nicelerini oynarım. Oynadıkça daha da gelişeceğimizi düşünüyorum. Ünal Hocamız dışarıdan sert bir kişiliğe sahip ama içeriden çok farklı biri, bunu bize hem beden diliyle hem de konuşmalarıyla gösterdi. İnşallah güzel günler göreceğiz" dedi.

Üst üste oynayacakları iki deplasman maçı için düşünceleri sorulan Burak, "Hocamızın gelmesiyle birlikte antrenmanlarımız daha iyi geçiyor. Hem Ankaragücü hem Göztepe maçını oynaıp Rize'ye döneceğiz. Ardından sahamızda Galatasary ile maçımız var. Bu maçlardan iyi sonuçlar alarak Milli araya girmek istiyoruz" dedi.

Türk ya da yabancı farketmeksizin birbirleriyle çok iyi anlaştıklarını söyleyen Burak, "Takımda iyi bir arkadaşlık var. İngilizce çok iyi konuşamasak da yabancı arkadaşlarımızla da aramız çok iyi" dedi.

Rizespor ile 5 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Burak, "Ben Rizespor'un futbolcusuyum. Gelecek planlarıma öncelikle takımım için, sonra bireysel olarak bakıyorum. Takımıma faydalı olduğumda bireysel olarak da öne çıkacağımı biliyorum. Ama 5 yıl daha buradayım ve Avrupa hedefim olsa da önceliğim şuanda Rizespor'dur." şeklinde konuştu.