Bülent Uygun, açıklamam yanlış anlaşıldı dedi

TAKİP ET

Altyapıyla ilgili yaptığı açıklama tepki toplayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sözlerinin yanlış anlaşılarak farklı yönlere çekildiğini söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, geçtiğimiz gün altyapıyla ilgili yaptığı ve Çaykur Rizespor altyapısındaki antrenörlerin yetersizliği iması çıkan açıklamasıyla ilgili bir basın açıklaması yaparak, yaptığı açıklamanın yanlış anlaşılarak farklı yerlere çekildiğini söyledi.

Uygun açıklamasında şunları söyledi; "Birçok takımda görev yaptım ve bu görevler esnasında edindiğim genel bir tecrübeye değindim. Altyapılarda görev yapan hocalarımızın büyük emekleri var. Sistem açısından yaşanan sorunlar, emeklerin boşa gitmesini sağlıyor. 

Rize’de futbola hizmet vermiş ve vermeye devam eden değerli arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte çalışmayı çok önemsiyoruz dolayısıyla birlikte bu düzenin değişimini sağlayacağız.

Rizespor’umuzun geleceği olan gençlerimiz adına eğitim ordusu kuruluyor, her bir evladımız iyi eğitimlerle birer yıldız oluyor. Hep birlikte gelişmeye ve güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. "

Uygun'un TÜFAD Rize Şubesi ve Rize ASKF Başkanlığı olmak üzere tepki çeken açıklamaları ise şöyleydi; "Altyapıdan genç oyuncularımızı kadroya dahil ettik. Şunu gördük ki, yıllardan beri dile getirdiğimiz; pozisyon almasını bilmeyen, kafa topuna nasıl vurulacağını öğrenmemiş, genel kuvvet çalışmamış ve bugünlere sadece salt yeteneğiyle gelmiş gençler var. Fakat Süper Lig çok farklı bir arena, biz de bu oyuncuları alt liglerde oynatarak tecrübe edinmesini sağlayacağız, ilerleyen sezonlarda Emirhan ve Eren gibi şans bulmaları olağan ve yüksek bir ihtimal.”

Rize TÜFAD, Bülent Uygun'un altyapı açıklamasını kınadı

Rize ASKF'den Bülent Uygun'un açıklamalarına tepki