Bu şekilde elenmek bizi üzüyor

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ikinci maçında Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turunda 1-1'in rövanşında Galatasaray ile Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı 2-1 kaybeden Çaykur Rizespor kupadan elenirken, Galatasaray çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Karşılaşmanın 90+6. dakikasında Çaykur Rizespor'un kazandığı gol faul gerekçesiyle iptal edildi. Çaykur Rizesporlu futbolcular ve teknik yönetim hakemin faul kararına uzun süre itiraz etti.

"Bu şekilde elenmek bizi üzüyor"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Bu maç bence çok konuşulur. Hakem alelacele bir düdük çaldı, devam etse sonradan VAR'a gidebilirdi. Maçtan sonra hakeme gittim, neden golü iptal ettiniz hocam dedim, kaleciye faul yok, öyle gördük dedim. Kaleciye faul var diye golü iptal ettim dedi, kaleciye faul yok. Böyle elenmek beni üzdü. Çıkarsın, Galatasaray iyi oynar, futbol ve pozisyon olarak senden iyi oynar, rakibini tebrik edersin, biz yine tebrik ediyoruz rakibimizi. Bu kaçıncı oluyor sezon başından beri, yazık. Bu kadar emek veriyoruz, yazık, günah. Buraya kadar gelen taraftarımızın, oyuncuların, bizim emeğimize yazık. Bu şekilde elenmek bizi üzüyor. Bunun standartı neyse, herkese, her yerde, büyük, küçük bakılmadan, eşit ve adaletli kullanılması gerekir." diye konuştu.

Galatasaray: 2 - Çaykur Rizespor: 1

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Süleyman Özay, Serkan Çimen

Galatasaray: Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Marcao, Linnes (Dk. 78 Saracchi), Lemina, Belhanda, Sekidika, Taylan Antalyalı (Dk. 87 Donk), Ömer Bayram, Adem Büyük (Dk. 78 Falcao)

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Orhan Ovacıklı, Abarhoun, Fernandes, Burak Albayrak, Oğuz Kaan Güçtekin, Garmash (Dk. 85 Skoda), Sasse, Vetrih (Dk. 61 Umar), Samudio (Dk. 85 Boriachuk), Oğulcan Çağlayan

Goller: Dk. 60 Adem Büyük (Penaltıdan), Dk. 82 Lemina (Galatasaray), Dk. 77 Oğulcan Çağlayan (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 48 Adem Büyük, Dk. 49 Marcao, Dk. 71 Ömer Bayram, Dk. 90+6 Saracchi (Galatasaray), Dk. 90+1 Burak Albayrak, Dk. 90+8 Umar (Çaykur Rizespor)