Boykot edilecek İsrail markalı ürünler!

TAKİP ET

İsrail ürünleri neler? Hangi ürünler İsrail malı? İsrail markalı ürünler çok aranıyor. İsrail ürünlerini boykot etmek için bu listeye göz atın...

Sosyal paylaşım sitelerinde hızlıca paylaşılan İsrail markaları listesine ulaşarak paylaşanların sayısı çoğaldı.

Sosyal medyada İsrail ürünlerinin listeleri paylaşımla hızla yayılıyor. Twitter üzerinden #israilboykot başlığı altında açılan tagda herkes İsrail damgalı ürünleri isim isim sıralayarak boykota çağrı yapıyor.

Birçok gıda satıcısı İsrail ürünlerinin satışını durdururken, 729 barkod numarası ile başlayan ürünlerin İsrail menşeili olduğu ve kullanılmaması isteniyor.

İsrail markalı ürünlerin başında Coca Cola geliyor. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo Filistin'e destek olduğunu ve İsrail'i kınadığını her fırsatta dile getirirken, basın toplantılarında bile Coca Cola reklamlarından rahatsız olarak kaldırıyor ve "Su için" mesajını veriyor.

İsrail Markaları arasında ülkemizde çok fazla kullanılan popüler ürünler var. Örneğin 
Fanta, Nescafe, Algida, Burger King, Mc Donalds, Hayat Su, Lipton, Becel, omo, Calve, Tamek, Turkuaz Su, Danone, Nestea, Varta, Dove, Fritolay (Lays, Doritos, Ruffles, Pringles), Kent (Bonibon, Olips, Missbon), Milka, Ariel, Ace, Alldays, Maggi, Loreal, Cnorr, Marlboro, Pall Mall, Parliament gibi Phillip Morris markalı sigaralar, Vim, Signal, Clear, İpana gibi Unilever markalı temizlik ürünleri İsrail malları arasında yer alıyor.

Ayrıca Carrefoursa marketler zinciri, Vakko, Alarko Kombi, CNN, Disney ve IBM gibi şirketler de İsrail menşeli markalar arasında yer alıyor.

İşte İsrail markalı ürünlerin listesi

israil ürünleri israil markaları israil ürünleri listesi israil boykot listesi israil malları israil malı israil malı ürünler israil boykot