Bluz Modelleri

TAKİP ET

Yaz aylarında serin ve şık ince kumaşlarla tasarlanmış olan kısa kollu ve askılı bluzler tercih edilmektedir.

Kadın üst giyim modelleri arasında yer alan bluz modelleri oldukça geniş renk ve kumaş seçeneklerine sahiptir. Renkli ve desenli kumaşlardan tasarlanan bu bluzler aynı zamanda keten, ipek, şifon gibi farklı kumaş türleri ile hazırlanmaktadır.

Yaz aylarında serin ve şık ince kumaşlarla tasarlanmış olan kısa kollu ve askılı bluzler tercih edilmektedir. Kış aylarında ise daha çok sıcak tutan kumaşlardan ve uzun kollu bluz modelleri hazırlanarak kadınların beğenisine sunulmaktadır.

Bluzler çok farklı kesimlere sahip olarak tasarlanabilir. Omuz kısmı açık, yarasa kol, kısa kol, uzun kol, parlak boncuklarla ve taşlarla süslenmiş olan bluz modelleri bulunmaktadır. Bu modeller günün farklı zaman dilimlerinde kullanılmak üzere tercih edilebilir.

Bluz Modelleri ve Şık Ortamlar

Güzel bir akşam yemeğinden relax bir hafta sonu pikniğine kadar her ortama uygun bluz modelleri bulunmaktadır. Bu bluzleri uygun alt kıyafetle kombinlemek şık bir güne başlamak anlamına gelmektedir. Parlak taşlarla süslenmiş bluzleri veya spor tarzda salaş bir bluz modelini incelemek ve satın almak için https://www.roman.com.tr/bluz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.